Uw zoekresultaten

Bouwen

Pearl Home dé referentie voor modulair bouwen in hout

Pearl Homes is een jong bouwbedrijf dat zich ontwikkeld onder de sterke vleugels van B&R Bouwgroep. Hun doelstelling is duidelijk, zo snel mogelijk dé referentie worden voor modulair bouwen in België, Nederland en ver daarbuiten. Met Bart Moors aan het roer beschikt het bedrijf  over een ervaren stuurman. De modules van Pearl Homes worden gebouwd in hun eigen ruime werkateliers waar ze – inclusief de wand- en vloeropbouw – nog voor de plaatsing volledig worden gemaakt en afgewerkt. Elke stap van het proces, van ontwerp tot levering op de werf gebeurt door eigen vakmensen. 

Lid van de B&R Bouwgroep

Als onderdeel van B&R Bouwgroep, Belgiës snelst groeiende familiale bouwgroep, kan Pearl homes beroep doen op de uitgebreide bouwkundige expertise binnen de groep. B&R Bouwgroep omvat namelijk naast klassieke bouwfirma’s, ook een specialist in houtskeletbouw en talrijke afwerkingsbedrijven in haar familie. Als innovatieve speler in de markt van het modulair bouwen passen zij perfect in deze dynamische bouwgroep. De stevige financiële fundamenten die de groep biedt, zorgen voor extra zekerheid en garanties aan klanten.

Pearl Homes neemt een unieke positie in op de markt van het modulair bouwen. In tegenstelling tot vele andere bouwfirma’s die modulaire woningen aanbieden, kiezen wij 100% voor maatwerk. Klanten genieten dezelfde vrijheid in vormgeving, afmetingen en afwerking als bij ‘gewone’ houtskeletbouw of bij de ‘klassieke’ gemetste bouwmethodes.  

Alleen maar voordelen 

Samenwerken met Pearl Homes heeft daardoor alleen maar voordelen. Ze creëren en bouwen uw droomwoning volledig op maat. Denk daarbij aan alle troeven die houtskeletbouw u biedt (energiezuinig, optimaal wooncomfort) en combineer dit met duurzaamheid en modulariteit. 

Gebouwd en afgewerkt in twee maanden 

Dankzij onze modulaire aanpak garandeert Pearl Homes een ultrakorte bouwtijd van twee maanden, dat is de bouwtijd die ze dankzij onze modulaire aanpak kunnen garanderen. Ze ontwikkelden een maximaal geautomatiseerd proces waarbij onze vakmensen uw volledige woning woonklaar maken in onze eigen werkateliers. Dit biedt ons een uitermate efficiënt proces en dus een enorme besparing op arbeidskosten en biedt onze klanten een kwaliteitsvol resultaat aan verrassend lage prijzen per vierkante meter.  

Modulair bouwen voor eindeloze toepassingen

De mogelijkheden van modulair bouwen met houtskeletbouw zijn eindeloos en zorgen dat u als klant maximaal kan genieten van de troeven van modulair bouwen in houtskeletbouw. 

Totaalprojecten

Voor totaalprojecten die een bredere expertise vragen dan uitsluitend modulair bouwen, werkt Pearl Homes nauw samen met de partnerbedrijven binnen B&R Bouwgroep. Deze multidisciplinaire bouwgroep omvat zo’n 25 dochterbedrijven die zich elk specialiseren in één of meerde bouwdisciplines.  

In functie van het project wordt een team op maat samengesteld, zo tackelt Pearl Homes iedere uitdaging. Zowel residentieel, in de zorgsector als professioneel. 

B&R Bouwgroep omvat onder meer absolute pioniers op vlak van CLT (kruislaagshout) en houtskeletbouw. 

RESIDENTIEEL

ONTSPANNING

RECREATIE

PROFESSIONEEL

Vergelijk aanbiedingen